עוגת חצילים ופסטו

 
 
עודכן 09:38 22/10/2008
אוכל נענע 10

אהרוני מזמין אתכם לעוגת חצילים חלומית, עם פרזמן, צנוברים, פסטרוזיליה והמון חצילים קטנים

 
 
 
 
 

חומרים:

5 ביצים
כוס וחצי חלב
100 גרם חמאה מומסת
150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
חצי כוס צנוברים
2 כפות טימין
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית אגוז מוסקט
מלח, פלפל שחור
2 כוסות קמח תופח

לחצילים:
4 כפות שמן זית
8 חצילים קטנים, חצויים לאורכם
מלח, פלפל
חצי כוס פסטו
 

אופן ההכנה:

ממליחים ומפלפלים את חצאי החצילים.
שמים במחבת את שמן הזית ומטגנים את החצילים כמה דקות עד שהם מזהיבים.
שמים בקערת המיקסר את הביצים חלב, טורפים ומסיפים את החמאה המומסת, שמן הזית, גבינה ומערבלים דקה.
מוסיפים את התבלינים ולבסוף את הקמח.
מעבירים לתבנית אפיה קפיצית 26.
מניחים את חצאי החצילים על הבצק, מורחים אותם במעט פסטו.
אופים בחום של 180 מעלות כחמישים דקות.
 

שושני שמרים עם זוקיני גבינות וזיתים

חומרים:
חצי קג' בצק שמרים פשוט

למילוי:
5 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
4 עלי מרווה קצוצים
1 בצל אדום קצוץ
2 זוקיני חתוכים לקוביות
12 זיתים קצוצים גס
חצי כוס צנוברים
חצי כוס בזיליקום פרוס
חצי כוס פרמזן מגורדת
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מטגנים את השום, מרווה, בצל, מוסיפים קוביות זוקיני, מלח, פלפל ומטגנים.
מוסיפים זיתים וצנוברים. מעבירים לקערה, מוסיפים בזיליקום ופרמזן ומקררים.
מרדדים את הבצק למלבן. מפזרים עליו את המילוי ומגלגלים לרולדה.
חותכים אותה לפרוסות. מניחים אותן עומדות בתבנית אפיה קפיצית משומנת. מתפיחים לשעה.
מורחים בחלמון טרוף אופים כ-50 דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.