זוקיני וחצילים מטוגנים עם גבינת פרמזן

 
 
עודכן 08:52 26/10/2008
אוכל נענע 10

אהרוני מזמין אתכם למתכון יום א' קליל של פרוסות זוקיני וחצילים מטוגנים, בליווי גבינת פרזמן

 
 
 
 
 

חומרים:

3 זוקיני פרוסים
1 חציל פרוס
4 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 כפות טימין
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח פלפל שחור גרוס

לציפוי:
חצי כוס קמח
2 ביצים טרופות עם מעט חלב
4\3 כוס פירורי לחם
4\3 כוס גבינת פרמזן מגודרת
פטרוזיליה
טימין

להגשה:
רבעי לימונים
 

אופן ההכנה:

פורסים את הירקות. מערבבים את השמן, השום והפטרוזיליה יחד עם הטימין, המלח והפלפל. מערבבים את הירקות לתערובת. מערבבים בצלחת את פירורי הלחם, הגבינה, הפטרוזיליה והטימין.
טובלים את הירקות בקמח, אחר כך בביצים ולבסוף בתערובת הפירורים והגבינה.
מטגנים בשמן עמוק וחם.
מגישים עם רבעי לימונים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.