כרעיים צלויות בתפוז

 
 
עודכן 09:01 26/10/2008
אוכל נענע 10

מנה חגיגית וזהבהבה של כרעיים צלויות בתפוז, בליווי בטטות בתפוזים ומייפל. חגיגת קרמל

 
 
 
 
 

חומרים:

6 כרעים של עוף
3 שיני שום כתושות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
מעט צ'ילי גרוס
2 כפות טימין
4 כפות פטרוזליה קצוצה
4 כפות שמן זית
2 כפות סוכר חום
2 כפות קליפת תפוז מגורדת
חצי כוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה:
שמים שמן זית בתבנית צלייה.
לוקחים את הכרעיים, ממליחים ומפלפלים.
מניחים את הכרעיים בתבנית עם העור כלפי מטה.
הופכים את העוף ומוסיפים את מיץ התפוזים, הסוכר, מעט ג'ינג'ר, צ'ילי, פטרוזיליה, טימין וקליפת תפוז. מערבבים יחד את כל החומרים, ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות, ומדי פעם יוצקים מהרוטב מעל.
 

בטטות בתפוזים ומייפל

חומרים:
3 בטטות קלופות
3 כפות שמן זית
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כף טימין
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
4 כפות רוטב מייפל אמיתי
מלח גס, פלפל גרוס

להגשה:
עירית קצוצה

אופן ההכנה:
חותכים את הבטטות לפיסות גדולות.
מניחים במחבת את הטימין, הג'ינג'ר והשמן.
משחימים מעט את הבטטות בשמן, מוסיפים את המייפל והתפוזים, מלח ופלפל ומבשלים כרבע שעה עד שהבטטות מזוגגות יפה. מעבירים לצלחת, מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים עם העוף הצלוי.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.