תותים מצופים בשוקולד וקצפת

 
 
עודכן 09:07 26/10/2008
אוכל נענע 10

אתם מוזמנים לקינוח הכי טריוויאלי והכי טעים: תותים עסיסיים מצופים בסירופ שוקולד וקצפת, שלא נלקק את התות?

 
 
 
 
 

חומרים:

24 תותים שטופים ויפים
3 כפות סוכר
2 כפיות תמצית וניל
רבע כוס יין קינוח מבעבע
250 גר' שוקולד מריר משובח

להגשה:
כוס שמנת מתוקה לקצפת
כפית תמצית וניל
שיפודי במבוק
 

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את התותים עם כל שאר החומרים, למעט השוקולד. משרים כשעה.
ממיסים את השוקולד בקערה המונחת על סיר ובו מים רותחים (בן מארי) עד שהשוקולד מומס לגמרי. מורידים מהאש.
מקררים את השוקולד כעשר דקות ומדי פעם מערבבים.
השוקולד צריך להיות פושר, אך נמס.
נועצים בחלקו התחתון של כל תות שיפוד במבוק.
טובלים כל תות בשוקולד המומס עד למעלה ממחציתו ומניחים על מגש.
כך עושים עם כל הכמות. שומרים מכוסה במקרר עד להגשה.
מקציפים את השמנת המתוקה לכדי קצפת, מוסיפים מעט תמצית וניל, ומגישים את התותים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.