קרפצ'יו טונה

 
 
עודכן 13:18 26/10/2008
אוכל נענע 10

אהרוני והשף רועי סופר מזמינים אתכם למנה ראשונה ועסיסית של קרפצ'יו טונה, בליווי מנגו טרי, סשימי וסלרי אמריקאי

 
 
 
 
 

חומרים:

4 מנגו בשלים, גדולים חתוכים לפרוסות של 2 ס"מ על 12 ס"מ
700 גר' טונה איכותית וסשימי פרוסים טיפה יותר עבה, באותו גודל
1 סלרי אמריקאי, חתוך לטבעות קטנטנות

לדאשי:
חצי ליטר מים מינרלים
פיסת קומבו של 5 ס"מ
שבבי בוניטו

אופן ההכנה:
מחממים בסיר 0.5 מיליליטר מים מינרלים, עם פיסת קומבו עד לרתיחה.
מכבים ומוציאים את הקומבו, מוסיפים שבבי בוניטו, מכסים ושומרים בצד.
מסננים ומוסיפים לפונזו.
 

חומרים לפונזו:

110 מיליליטר חומץ אורז
275 מיליליטר מירין
75 מיליליטר יוזו
150 מיליליטר סויה
225 מיליליטר דאשי מסונן
5 דפיי ג"לטין שהושרו במים במשך 5 דקות ונסחטו

אופן ההכנה:
משרים ג"לטין במים 5 דק'. סוחטים וממיסים ג'לטין ודאשי בסיר על אש נמוכה.
מוסיפים את הג'לטין לפונזו ומעבירים למקרר.

לסלט:
מוסיפים לטבעות הסלרי
4 כפות שמן שומשום
1 חב' מיקרו כוסברה
100 גר' ג'ינג'ר כבוש – פרוס לפרוסות דקות
200 גר' ואסבי טוביקו
100 גר' פקאן סיני קצוצים

אופן ההרכבה:
מסדרים בצלחת מרובעת טונה ומנגו לסירוגין.
יוצקים מעט פונזו על כל צלחת.
מפזרים מיקרו קוסברה וואסבי טוביקו על הסשימי.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.