דג מאודה

 
 
עודכן 13:27 26/10/2008
אוכל נענע 10

היכונו למנת גורמה של דג ים טרי ומאודה, פארידה או לוקוס לבחירתכם, בליווי פטריות שיטאקי, שעועית סינית ומה שכל דג אוהב -עלי כוסברה טריים

 
 
 
 
 

חומרים:

1 דג ים טרי במשקל של קילו, קילו וחצי (פרידה או לוקוס)
3 ס"מ ג'ינג'ר טרי, חתוך לגפרורים דקים
3 בצלים ירוקים חתוכים לג'וליינים
3 פטריות שיטאקי משורות, פרוסות דק
1 כף שעועית סינית שחורה
2 כפות רוטב סויה
4 כפות יין אורז
מעט פלפל שחור
4 כפות עלי כוסברה טריים
מעט שמן שומשום
 

אופן ההכנה:

חורצים בצידו של הדג 4- 5 חתכים אלכסוניים, עמוקים. מניחים בצלחת גדולה.
מניחים על הדג את הג'ינג'ר, מחצית מהבצל הירוק, פטריות ושעועית שחורה.
יוצקים מעל סויה, יין אורז, פלפל ומעט שמן שומשום.
מאדים בכלי אידוי כ-15- 20 דקות, תלוי בגודל הדג.
מוציאים ומפזרים מעל את יתרת הבצל הירוק ועלי הכוסברה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.