פסטלים של פילו עם גבינה ודובדבנים

 
 
עודכן 10:25 28/10/2008
אוכל נענע 10

אהרוני מזמין אתכם למתכוני בצק פילו, והפעם פסטלים של פילו עם גבינה ודובדבנים

 
 
 
 
 

חומרים:

8 גליונות בצק פילו
חמאה מומסת
500 גרם גבינת ריקוטה
300 גרם דובדבנים מגולענים חצויים
2 כפות ג'ינג'ר מסוכר
3 כפות אבקת סוכר
 

אופן ההכנה:

מערבבים את הגבינה, הג'ינג'ר ואבקת הסוכר בקערה. מקררים.
חותכים את הגליונות ליריעות ארוכות ברוחב של כ-8 ס"מ.
מורחים אותם בחמאה המומסת.
מניחים בקצה של כל יריעה כף גדושה של מילוי ומקפלים למשולשים.
מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
מורחים את המשולשים בחמאה המומסת.
אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות