בראוניז שוקולד עם פטל

 
 
עודכן 08:52 30/10/2008
אוכל נענע 10

הם פריכים, נימוחים ועמוסים בשוקולד, קבלו את הבראוניז של אהרוני בליווי פטל חמצמץ

 
 
 
 
 

חומרים:

250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
כוס וחצי סוכר חום
4 ביצים
2 כפיות תמצית וניל אמיתית
כוס וחצי קמח
חצי כפית אבקת אפיה
שליש כוס אבקת קקאו
כוס פטל קפוא, מופשר
 

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד והחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
טורפים את הביצים, וניל וסוכר כמה דקות. מוסיפים את השוקולד המומס לבלילה אחידה. את הקמח והקקאו מוסיפים ממש בסוף ומערבלים לזמן מאוד קצר במהירות נמוכה.
יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת או מלבנית בגודל של כ-22-24 ס"מ, מרוחה בחמאה. מפזרים מעל את הפטל.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ 30-35 דקות.


 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.