המסעדה הטרנדית ביותר

 
הבסטה. עושים שיק
הבסטה. עושים שיק צילום: יח``צ
 
עודכן 09:35 29/10/2008
Time Out

הן שיקיות, אקסקלוסיביות ועומדות בדיוק בקצב הזמן והמקום. בואו לבחור, מי תהיה המסעדה הטרנדית הטובה ביותר?

 
 
 
 
 

בסטה

מאחורי בר היין הבסטה עומדים השף איתי ג'וניור הרגיל ואיש היין מעוז אלונים שיצרו מקום שמשתדל מאוד לא להשתדל, אבל איכשהו עושה הכל במדויק. המיקום, על קו התפר בין נחלת בנימין לשוק הכרמל, מספק חוויית קז'ואל עירונית. התפריט דינמי ומשתנה בכל יום ותמיד כולל חומרי גלם טריים באיכות הגבוהה ביותר. השומר 4 תל אביב, 03-5169234.
 

הוטל מונטיפיורי

פיוזן של מוכר ואקזוטי. מלון מונטיפיורי
פיוזן של מוכר ואקזוטי. מלון מונטיפיורי צילום: יח"צ
כמו כל אחד מהמיזמים של הזוג מתי ורותי ברודו (קופי בר ובראסרי) גם הוטל מונטיפיורי הוא אות ומופת למסעדנות מקצועית: העיצוב המאופק, שכמו נולד בשביל להישאר כאן שנים, התפריט הייחודי, שנותן טעימה ממאכלים מוכרים ואקזוטיים גם יחד, השירות החינני וההתחככות בסלבז לרגע ושועי עולם - כל אלה יוצרים את אחד המקומות הנעימים ביותר בעיר. מונטיפיורי 36 תל אביב.
 

הסלון

אייל שני חזר השנה לקדמת המטבח עם מסעדה שפועלת רק יומיים בשבוע. מסעדת הסלון מעוצבת כמו סלון ביתי עם מטבח פתוח והשף בא בכבודו ובעצמו לדפוק את הקרפצ'יו על השולחן. שני מציע תפריט ארצישראלי שכולל חומרי גלם מעולים שעוברים טיפול מינימלי, בעיקר בטאבון. שני מעודד את אורחיו לאכול בידיים, להתערבב וליהנות מהחיים, כאילו אתם באמת בסלון. מעבר יבוק 8 גבעתיים, 03-7035888.
 

הרברט סמואל

היו היה מצביא. הרברט סמואל
היו היה מצביא. הרברט סמואל צילום: יח"צ
נראה כי מיום פתיחתה, בתחילת שנת 2007, דבר לא השתנה בה מבחינת קצב ההזמנות הטלפוני. יונתן רושפלד השכיל ליצור מסעדה נגישה וקלילה (יחסית למסעדת השף הקודמת שלו), שמגישה אוכל בינלאומי פשוט יחסית להכנה. האוכל הצבעוני והנגיש בשילוב אווירה משוחררת (הרבה בזכות הבר הנהדר) יוצרים מקום שגדול בהרבה מסך חלקיו. קויפמן 6 תל אביב, 03-5166516.
 
 

שרקוטרי

המקום החדש של וינס מוסטר (חצי מהצמד וינס ותמר) וד"ר עמוס בר, ממוקם בתוך שוק הפשפשים המתפתח. מוסטר, מומחה בשרים ידוע, מציע בר - מסעדה עם דגש על בשר ונקניקים מעושנים שבילו בתנור העישון המקומי. העיצוב נקי ומוקפד, אנטיתזה למה שמתרחש בחוץ, כולל קומה ראשונה של בר וקומה שנייה המוקדשת למסעדה, כמו גם הרחבה שבחוץ.
בנוסף לכך מציע מוסטר תפריט יין דינמי ועשיר ואת "הלחם של וינס" המפורסם. רבי חנינה 3 יפו, 03-6828843.

מי היא אישיות האוכל שלכם?
היכן תמצאו את ארוחת הבוקר הטובה ביותר?
 
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.