סלט נאשי, סלרי וגבינה כחולה

 
 
עודכן 13:30 02/11/2008
אוכל נענע 10

אהרוני נותן כבוד לאגסי הנאשי העגולים ומצרף אליהם, סלרי, גבינה כחולה, עלי בזיליקום וצנוברים בשביל טעם בלתי נשכח

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 נאשי קלופים (אגסים עגולים)
30 עלי בזיליקום פרוסים דק
4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ פטל
מלח גס, פלפל שחור גרוס
חצי כוס צנוברים קלויים
100 גרם גבינת כחולה מפוררת
 

אופן ההכנה:

- פורסים את האגסים במנדולינה דקה. שמים בקערה וקולים את הצנוברים על מחבת יבשה.
- מערבבים בקערה את השמן והחומץ, מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום.
- מעבירים לכלי הגשה רחב ושטוח, מפזרים מעל את הצנוברים והגבינה המפוררת.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.