פילה פלמידה צרוב, בחמאת תבלינים

 
 
עודכן 13:35 02/11/2008
אוכל נענע 10

יום ראשון הוא יום נפלא לפילה פלמידה עם רוטב בניחוחות מעוררים. עשוי היטב עם שום, פטרוזיליה, צלפים ואנשובי

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 פילה פלמידה
מלח, פלפל שחור
6 עלי מרווה טריים
מעט שמן זית
צרור עלי רשאד או ווטר קרס או בייבי בק צ'וי
 

לרוטב:

80 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
3 פילה אנשובי קצוצים
4 כפות עירית קצוצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות צלפים מסוננים
מלח, פלפל שחור גרוס
 

אופן ההכנה:

ממליחים את פילה הדג. שמים על כל פילה עלה מרווה. מחממים מעט שמן זית במחבת טפלון רחבה וכשהשמן חם, מכניסים פנימה את הדגים עם צד העור כלפי מטה ומטגנים כשלוש דקות. הופכים לטיגון של עוד דקה.
במחבת אחרת שמים את החמאה, שמן זית, שום, צלפים ואנשובי ומחממים כשלוש דקות. מורידים מהאש, מערבבים פנימה את עשבי התבלין ומפלפלים.
מניחים את הדגים על צלחות, יוצקים עליהם מהחמאה הירוקה, מפזרים ליד את עלי הסלט ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.