קישואים בשמן זית, פירורי לחם וזיתים

 
 
עודכן 13:44 02/11/2008
אוכל נענע 10

מתכון פשוט של קישואים מטוגנים, שום, אורגנו, זיתים, פטרוזיליה ופירורי לחם. עוד תוספת נחמדה מבית היוצר של אהרוני, שניתן להכין בדקותיים

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 קישואים קטנים וטריים
2 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן זית
1 כף אורגנו טרי
12 זיתים מגולענים פרוסים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס פירורי לחם
4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות מיץ לימון
 

אופן ההכנה:

- חוצים את הקישואים לאורכם ואחר כך לפיסות של כ-6 ס"מ
- שמים את השמן במחבת וכשהוא חם מכניסים פנימה את הקישואים, אורגנו מלח ופלפל ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את השום, פירורי הלחם וממשיכים לטגן עוד דקותיים.
- מוסיפים את הזיתים ומיץ הלימון ומבשלים דקה נוספת. מכבים את האש, מעבירים לקערה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.