תאנים מתובלות בדבש

 
 
עודכן 13:49 02/11/2008
אוכל נענע 10

חביתיות בניחוח ארץ ישראל עם תאנים, מיץ לימון, מקל וניל, דבש ועוד שלל תוספות שעושות חשק לעוד

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 תאנים יפות, חצויות
חצי כוס מיץ לימון
כף חמאה
2 מקלות וניל חצויים
זסטים של תפוז אחד (זסטר)
16 עלי נענע טריים
שליש כוס צנוברים קלויים
2 כפות דבש
 

לחביתיות:

4 ביצים
כוס וחצי חלב
תמצית וניל
2 כפות סוכר
כוס קמח תופח
 

אופן ההכנה:

מכניסים למחבת כף חמאה ושני מקלות וניל חצויים. בוצעים את התאנים או חוצים אותן לשתיים.
מוסיפים למחבת חצי כוס מיץ תפוזים, מעט סוכר ונותנים להם להתקרמל במחבת.
מכניסים את התאנים למחבת לזיגוג קל.
מקציפים קצרות את חומרי החביתיות. ממליחים במעט קורט.
יוצקים למחבת טפלון מרוחה בחמאה ומכינים חביתיות דקות.
מניחים על החביתיות את התאנים המזוגגות, זולפים מעט דבש ומפזרים צנוברים ואפשר להגיש ליד קרם פרש.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.