קציצות פרסה

 
 
עודכן 14:53 04/11/2008
אוכל נענע 10

אהרוני והסבתא הבולגריה יכינו יחד את קציצות הפרסה הפריכות, עמוסות בכרישה, בניחוח בולגרי עממי

 
 
 
 
 

חומרים:

4 -5 יח' כרישה (רק החלק הלבן)
2 פרוסות לחם סחוט
2 תפו"א מעוכים
1/2 ק"ג בשר בקר
3 ביצים
מלח, פלפל שחור טחון
שמן לטיגון
 

אופן ההכנה:

מבשלים את הקרישה למשך 20 דק', מוציאים את המים. טוחנים במג'ימיקס, מוסיפים את הבשר הטחון, הביצים והתבלינים. מחממים שמן במחבת. יוצרים קציצות, טובלים בקמח (אפשר גם ללא קמח) ומטגני. מקשטים בפטרוזיליה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.