אורז שמונת האוצרות

 
 
עודכן 14:53 04/11/2008
אוכל נענע 10

אהרוני ונבחרת הסבתות יקנחו כמובן באורז, והפעם בעירוב שמונת האוצרות: צימוקים, ג'ינ'גר, חמוציות, שזיפים, משמשים ועוד

 
 
 
 
 

חומרים:

2כוסות אורז דביק (סטיקי רייס) מבושל, קר
חצי כוס צימוקים
4 כפות סוכר חום
2 כפות ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק
12 משמשים יבשים
6 שזיפים מיובשים, מגולענים יפים וחתוכים לשניים
חצי כוס חמוציות גדולות מיובשות
חצי כוס אגוזי פקאן שלמים
8 תאנים מיובשות
 

אופן ההכנה:

מורחים קערת זכוכית במעט שמן.
מערבבים את האורזעם הסוכר והצימוקים
מסדרים את הפירות והאגוזים בקערה בצורה נאה, מניחים שכבת אורז, וממשיכים לסדר לסירוגין, שכבת אורז, שכבת פירות יבשים.
מהדקים יפה לכלי ומכסים בנייר כסף.
אופים בחום של 160 מעלות כשעה
הופכים ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.