מרק פירות אדומים עם סורבה פטל

 
 
עודכן 08:46 06/11/2008
אוכל נענע 10

לקינוח מזמין אותנו אהרוני למרק פירות אדומים עם סורבה פטל, תותים ויין. רומנטיקה בצלחת

 
 
 
 
 

חומרים:

3 כוסות יין קינוח
חצי כוס סוכר
סרט קליפה מלימון אחד
2 מקלות וניל חצויות
12 תותים פרוסים
2 כוסות תערובת פירות אדומים, כולל תותים
 

אופן ההכנה:

שמים את כל החומרים בסיר, מכניסים גם את הפטל.
מביאים לרתיחה ומבשלים יחד עשרים דקות. מסננים ומקררים.
מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים בהן את הפירות ומוסיפים כדור סורבה אדום.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.