טארט בצק עלים עם גבינת צאן

 
 
עודכן 12:23 10/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

יחד עם השף חוסם מאל באבור, יכין אהרוני טארט של בצק עלים במילוי גבינות צאן ועגבניות צלויות, מנת פתיחה מושלמת

 
 
 
 
 

חומרים:

500 גר' בצק עלים
2 בצלים פרוסים
40 גר' חמאה
2 כפות שמן זית
1 כף טימין
מלח, פלפל
גבינת סנט מור גדולה
12 עגבניות תמר שלמות קלופות
מיקרו בזיליקום


 

אופן ההכנה:

מרדדים את הבצק מניחים אותו בין שתי תבניות מצופות בנייר אפיה ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות, עד שהם זהובים למדי.
מאדים את הבצל, טימין, מלח ופלפל בחמאה ושמן זית בחום נמוך כחצי שעה.
מורחים את העגבניות בשמן זית, טימין, מלח גס ופלפל.
צולים את העגבניות בחום של 180 מעלות, כרבע שעה.
חותכים מן הבצק המוכן עיגולים בקוטר של 12 ס"מ ומניחים על כל עיגול כף גדושה של בצל, עליה פרוסה של גבינת סנט מור, עליה עגבניות, זולפים שמן זית, ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לעוד עשר דקות.
מניחים מעל מיקרו בזיליקום ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.