קבב אלבאבור

 
 
עודכן 12:23 10/11/2008
אוכל נענע 10

אהרוני וחוסיין יכינו יחד את הקבב המפורסמם: קבב אלבאבור שמכוסה בבצק של פיתה חיה וטרייה, ונאפה איתה יחד. כדי למנוע סיבוכים אתם מוזמנים לבחור פיתה טרייה, הכי קרוב למקור

 
 
 
 
 

חומרים:

1 ק"ג בשר כבש, טחון גס
1 כפית מלח
1/2 כפית תערובת בהראת
4 עגבניות אדומות ובשלות
1 שן שום, כתושה
1 פלפל חריף, קצוץ דק.
2 בצלים, חתוכים לרבעים
1 בצק פיתה (מים מלח וקמח וחצי כפית שמרים)
 

אופן ההכנה:

מערבבים את הבשר עם התבלינים ומגלגלים את התערובת לצורת אצבעות.
משפדים את העגבניות וצולים על האש או בתנור.
אחרי הצלייה מקלפים אותן וקוצצים היטב בסכין.
מוסיפים לעגבניות את השום והפלפל החריף, ומבשלים בסיר לפחות 15 דקות.
משפדים את קציצות הקבב, ובין כל שני קבבים משפדים רבע בצל.
צולים על הגריל 3- 4 דקות מכל צד. הקבב צריך להיות מבושל למחצה ולא עד הסוף.
מסירים את הקבבים מהשיפוד.
מניחים בתבנית עמוקה את תערובת העגבניות.
על התערובת מניחים גם את הקבב ומכסים בבצק הפיתה.
עוטפים בנייר אלומניום ואופים למשך 10 דקות.
מוציאים מן התנור ואוכלים מיד.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.