עלי גפן עם גבינת צאן

 
 
עודכן 08:31 11/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

את עלי הגפן העירקים כולנו מכירים, הסבתא מלכה בן מרדכי מציעה לאהרוני לשדרג ולמלא אותם בגבינת צאן, מעדן חלומי

 
 
 
 
 

מצרכים:

עלי גפן שטופים ומסוננים
שמן בזיליקום
גבינת צאן קשה
פלפל גרוס
2 שיני שום כתושות
 

אופן ההכנה:

חותכים את הגבינה לאצבעות עבות. משרים אותן בשמן בזיליקום ושום כתוש.
מגלגלים את העלים סביב כל אצבע.
שמים בתבנית חסינת חום, מטפטפים סביב שמן זית ואופים עשר דקות בתנור חם מאד.
מגישים עם יוגורט.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.