בצק קרואסון

 
 
עודכן 15:41 12/11/2008
אוכל נענע 10

יחד עם הקונדיטור עם עומר זרניצקי, ילמד אתכם אהרוני להכין בצק עשיר וטעים של קראוסון, אותו תוכלו למלא כמעט בהכל

 
 
 
 
 

מצרכים:

קילו קמח לבן
25 גר' מלח
120 סוכר
60 גר' שמרים לחים
200 חמאה
480 חלב
500 גר' חמאה לקיפולים
 

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים יחד במיקסר עם וו לישה כ-10 דקות 6 דקות במהירות נמוכה, ועוד 4דקות במהירות בינונית. לשקול 900 גר' בצק, לכדרר, לעטוף ולתת תפיחה ראשונית (45 דקות),להקפיא ל-45 דקות (להפוך את הבצק אחרי 20 דקות). לקפל לכל כדור בצק 250 גר' חמאה - קיפול אחד ומנוחה של 30 דקות במקרר. אחרי שלושה קיפולים, מנוחה במקרר רידוד, חיתוך והכנה לאפייה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.