בצק דניש

 
 
עודכן 15:41 12/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

אחרי שלמדתם להכין קרואסון, הגיע זמנו של בצק הדניש העשיר. במילוי קינמון או גבינה, שיכולים להתאים גם לקרואסונים

 
 
 
 
 

מצרכים:

קילו קמח לבן
50 גר' שמרים טריים
10 גר' מלח
200 גר' סוכר
200 חמאה
4 ביצים
350 חלב
גרידת לימון ותפוז
600 חמאה לקיפולים
 

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים יחד במיקסר עם וו לישה כ-10 דקות: 6 דקות במהירות נמוכה, ועוד 4 דקות במהירות בינונית.בלכדרר תפיחה ראשונית ואחרי חצי שעה במקפיא להתחיל בקיפולים. בקיפול אחרון לפני רידוד הבצק להכנת הדינישים.
 

מילוי קינמון

מצרכים:
500 גר' סוכר
50 גר' אבקת קינמון
100 גר' חמאה מומסת
200 גר' אגוזי מלך קצוצים
150 גר' צימוקים מושרים במים

אופן ההכנה:
לערבב את הסוכר והקינמון יחד, למרוח את החמאה המומסת על הבצק, לפזר את הסוכר קינמון, האגוזים קצוצים וצימוקים. לגלגל את הבצק לרולדה ולחתוך לעיגולים.
 
 

מילוי גבינה

מצרכים:
500 גר' גבינה כחושה לאפיה
150 גר' סוכר
תמצית וניל
גרידת לימון
50 גר' קורנפלור
25 גר' קמח
2 חלמונים

אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד בקערה או במיקסר, לחתוך את הבצק לריבועים ולזלף במרכז מילוי, ולסגור (ניתן להוסיף צימוקים למילוי).
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות