דניש עם קרם פטיסייר ומשמשים

 
 
עודכן 15:51 12/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני והקונדיטור עומר זרניצקי, מזמינים אתכם לקינוח שמיימי של דניש עם קרם פטיסייר ומשמשים

 
 
 
 
 

מצרכים:

2\1 קג' בצק דניש
1 כוס קרם פטיסייר
8 משמשים בשלים חצויים מגולענים
חצי כוס סירופ סוכר
 

אופן ההכנה:

מבשלים את חצאי המשמשים בסירופ הסוכר למשך כשלוש דקות. מסננים ומקררים מעט.
מחלקים את הבצק לשני כדורים ומניחים להם לתפוח כעשר דקות.
מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני בעובי של כחצי ס"מ.
חותכים ממנו 8 ריבועים בקוטר של כעשרה ס"מ.
מקפלים מעט את ארבע פניות הריבוע פנימה, כלפי מרכז הבצק, שלא יגיעו עד מרכז הבצק. מהדקים את הקצוות המקופלים על הבצק.
מניחים במרכז כל מאפה כף קרם פטיסייר.
מניחים עליו 2 חצי משמש, עם החלק החתוך כלפי מטה.
מניחים על תבנית אפיה ונותנים למאפים לתפוח כחצי שעה.
מורחים את פני המאפים במעט חלמון מעורבב עם כף מים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כעשרים דקות. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.