שוק טלה בעשבי תיבול

 
 
עודכן 09:10 13/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

למנת השבת העיקרית ממליץ אהרוני על שוק טלה בעשבי תיבול: טימין, רוזמרין, מרווה, פיטרוזיליה ואל תשכחו את גרידת הלימון

 
 
 
 
 

מצרכים:

שוק טלה, עצם מנוסרת
חצי כוס שמן זית
4 כפות טימין
4 כפות רוזמרין
6 עלי מרווה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
שליש כוס פירורי לחם
קליפת לימון
4 כפות חרדל דיז'ון
8 שיני שום קלופות
 

אופן ההכנה:

חורצים חתכים עמוקים בשוק ומכניסים לתוכם את השום ומורחים בחרדל.
מערבבים את כל התבלינים הקצוצים יחד עם פירורים, שמן וקליפת לימון, מלח ופלפל גרוס.
מורחים על השוק את החרדל, מצפים בתערובת.
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות כעשרים דקות ואחר כך עוד חצי שעה על 140 מעלות.
אפשר להוסיף לתבנית קילו וחצי תפוחי אדמה קטנים, חצויים ומבושלים למחצה. מתובלים באותה תערובת בדיוק, ללא פירורי לחם.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות