עגבניות צלויות במלח גס

 
אדום אש
אדום אש צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages
 
עודכן 09:10 13/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

תוספת מיוחדת לשבת: עגבניות תמר שלמות ועסיסיות צלויות במלח גס, עם חומץ בלסמי, בזיליקום וטימין

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 עגבניות תמר שלמות
1 כוס מלח גס
שמן זית
פלפל גרוס
טימין
2 כפות חומץ בלסמי
עלי בזיליקום קטנים
 

אופן ההכנה:

קולפים את העגבניות.
מורחים את העגבניות בשמן זית ומניחים אותן בתחתית כלי חסין חום, מצופה במלח הגס.
מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כעשרים דקות.
מוציאים לצלחת הגשה, יוצקים מעל חומץ בלסמי ומפזרים עלי בזיליקום.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות