מוס שוקולד בשני צבעים

 
 
עודכן 11:56 13/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מזמין אתכם לקינוח חגיגי במיוחד שמתאים לסיומה של סעודת השבת: מוס צבעוני עם שקולד לבן, מריר, אגוזים, פטל והמון חמאה

 
 
 
 
 

מצרכים:

300 גרם שוקולד לבן
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם חמאה קוביות
8 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1 כוס אגוזי ברס
1 סלסלת פטל
 

אופן ההכנה:

ממיסים את שני סוגי השוקולד (לחוד) וחמאה, וניל בסיר אדים כפול.
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב. מעבירים לקערה.
מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר.
מוסיפים לכל קערת שוקולד מחצית מכמות החלמונים. אחר כך חצי מכמות הקצף.
לקחים כלי זכוכית ישר. יוצקים לתוכו חצי מהמוס הלבן ומקפיאים חמש דקות. מפזרים שכבת ברס ויוצקים עליו חצי מכמות השוקולד החום ומקפיאים. ככה עושים עוד פעמיים. מקררים. מפזרים מעל פטל טרי.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות