פפדם עם ירקות חריפים

 
 
עודכן 09:56 16/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

פפדם הוא קרקר הודי מקמח עדשים, עליו יעמיס אהרוני ירקות צבעוניים וחריפים

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 שיני שום קצוצות
6 שאלוטס פרוסים
כף ג'ינג'ר קצוץ
2 צילי פרוסים
קופסת ערמוני מים
חצי כרובית מפורקת לפרחים
3 כפות שמן רגיל
1 כף סויה מתוקה
1 כף סויה רגילה
1/4 כוס מים
מלח פלפל
10 פפדם (קרקרים מקמח עדשים)
 

אופן ההכנה:

מטגנים את ה- 10 הפפדם בשמן עמוק.
מטגנים בווק או מחבת את הירקות: מניחים תלולית מהירקות על כל פפדם ומגישים עם עלי כוסברה טריים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.