אנטיאס צרוב במיסו עם אספרגוס

 
 
עודכן 12:55 17/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

מנה מופלאה של אינטיאס צרוב על מחבת טפלון במשרה מיסו, מירין, סויה, ג'ינג'ר ופלפל

 
 
 
 
 

המצרכים הדרושים:

6 נתחי של פילה אינטיאס במשקל של כ-200 גר כל אחד
3 כפות מיסו
6 כפות מירין
2 כפות סויה
1 כף ג'ינג'ר מגורד דק
מעט פלפל שחור
ג'ינג'ר כבוש
תאנים, סוכר, חמאה, ביצים, קמח, שקדים, וניל, בצק עלים, בצק פילו, חלב ושמנת
 

אופן ההכנה:

משרים את פילה הדגים במיסו, מירין, סויה, ג'ינג'ר, פלפל
מוציאים את הדגים מהמשרה ומנגבים. צורבים על מחבת טפלון חמה מאד, כמה דקות מכל צד מוסיפים את המשרה למחבת ומזגגים מעט את הדגים. מוציאים. -מניחים על כל צלחת 4 גבעולי אספרגוס, עליו דג, ועליו מיקרו עלים, זולפים מעט מהרוטב מעל. מניחים מעט ג'ינג'ר כבוש.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.