קובה סלק

 
 
עודכן 09:11 18/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

יחד עם איריס ליאני יתחבר אהרוני אל המסורת הכורדית, ויכין קובה סלק אדום וחמצמץ

 
 
 
 
 

מצרכים:

לבצק:
2 כוסות סולת
4 כוס מים
1/4 כפית מלח

אופן הכנת הבצק: ללוש ביחד לבצק ולחלק ל- 20 כדורים.

למילוי:
300 גר' בשר טחון
בצל קצוץ
כרפס קצוץ
מלח ופלפל

ללוש הכל יחד.
 

אופן ההכנה:

הכנת הרוטב למרק:
בסיר רחב מטגנים בצל.
מוסיפים סלק גדול מקולף ופרוס לפרוסות, רסק עגבניות, כפית סוכר, מעט לימון ומלח, מערבבים היטב ומוסיפים כחצי סיר מים ומביאים לרתיחה.

לוקחים כל כדור בצק משטחים לעיגול.
שמים מעט מהמילוי וסוגרים שוב לכדור ומעגלים היטב.
מכניסים את כל הכדורים למרק הרותח ומנמיכים את האש למצב של רתיחה, אך חלשה יותר כ- 30 דקות.(ניתן להוסיף לקראת סוף הבישול נענע קצוצה).
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.