סלק ממולא

 
 
עודכן 09:19 18/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

היום יכינו אהרוני ואיריס ליאני מנה שנראית לכאורה מסובכת מאד להכנה: סלק ממולא בבשר בקר טחון, וידגימו פשטות קלילה

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 סלקים בגודל אחיד

למילוי:
חצי ק"ג בשר טחון
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
חצי כוס כוסברה קצוצה
חצי כפית פלפל אנגלי
חצי כוס צנוברים
מלח, פלפל

לרוטב:
חצי כוס מיץ רימונים
שליש כוס סוכר
שליש כוס מיץ לימון
4 כוסות מים
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל
 

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המילוי. צרים מהם 12 כדורים קטנים.
חופרים בכל סלק גומה עם כפית פריזאית. שומרים על ה"כובע".
ממלאים כל סלק בכדור בשר.
שמים את כל חומרי הרוטב בסיר רחב ושטוח ומביאים לרתיחה.
מבשלים שעה עד שהרוטב מסמיך יפה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.