מסעדה ברמה אחרת

 
לא טומנים ידם בצלחת
לא טומנים ידם בצלחת צילום: יח``צ
 
עודכן 11:47 19/11/2008
אוכל נענע 10

כמליון שקלים הושקעו במסעדת SCALA שנפתחה בלב ירושלים. חיבור בין אוכל ים תיכוני, אורן ירושלמי, חיזוקים של מאיר אדוני ומנות כשרות למהדרין

 
 
 
 
 
ברולה שוקולד. מסעדת SCALA
ברולה שוקולד. מסעדת SCALA
המיקום: לב ירושלים, מלון מצודת דוד, רחוב המלך דוד 7
השף: אורן ירושלמי, לשעבר סו שף, מסעדת "כתית"
אמונים על הרכבת התפריט: אורן ירושלמי ומאיר אדוני
העיצוב: האדריכל האיטלקי, פיירו ליסוני (שקפץ לביקור בארץ לפני מספר חודשים)
המשקיע: בבעלות אלרוב מלונות יוקרה (הבעלים של מלון מצודת דוד)
קהל היעד: תיירים, דיפלומטים, אנשי עסקים, תושבי ירושלים וחובבי בילוי איכותי
החלל: מחולק ל- 3 חלקים: בר, לאונג' ומסעדה אינטימית

מה בתפריט?

גלדי בצל במילוי בשר טלה על מצע עדשים שחורים וירקות שורש בטחינה גולמית ודבש תמרים (48₪); שקדי עגל עם פלפל שושקה, גרגרי חומוס ספרדי, עריסת פלפלים מעושנים, קרם חצילים שרופים וכוסברה (68₪); רביולי זנב שור עם פטריות "פורציני", קרם שעועית לבנה, כמהין, ציר עגל וסלק עלים (78₪) ודניס צרוב במחבת עם קונפי עגבניות, פלפלים קלויים, חצילים, שאלוט, צ'ילי וזיתים ירוקים (95₪).

לקינוח: קומבינציית שוקולד- ביסקוויט נוגט פריך, מרקיז שוקולד והדרים, טוויל פולי קקאו מקרון שוקולד וסורבה שוקולד (38₪); רביולי תמרים לחים עם אגוזי פקאן, מרק ערמונים וניל, קציפת הל וטימין (38₪) וברולה שוקולד בקליפת ביצה, בראוניס שוקולד, בננות בקרמל ו"שוט" פופקורן (38₪).

ומה בנוגע לאלכוהול? המקום מציע מגוון יינות ישראלים מובחרים לצד מותגי אלכוהול, מכונסים יחד במקרר יין עצום עשוי זכוכית, הנמשך מן הרצפה ועד התקרה, לכל מי שאוהב להשתכר ולהביט בצדודיתו בה בעת.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.