ברוסקטה פלפלים קלויים

 
 
עודכן 18:51 22/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

אתם מוזמנים למתכון קליל שמתאים במיוחד למנומנמי הסופ"ש: ברוסקטה עם פלפלים קלויים, אנשובי וגבינה

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 פרוסות לחם שאור לבן
שמן זית
שיני שום כתושות
פלפל שחור
פלפלים קלויים מוכנים
6 פרוסות גבינת צאן
12 פילה אנשובי מושרים במים קרים
שמן זית
מעט עלי טימין
פלפל שחור גרוס
 

אופן ההכנה:

מורחים את פרוסות הלחם בשמן זית + שיני שום ופלפל שחור.
קולים את הלחם על מחבת טפלון חמה כשתי דקות, משני צדדים.
מניחים על כל פרוסה פלפל קלוי, עליה גבינה, 2 פרוסות אנשובי, מעט פלפל שחור, מעט עלי טימין, וזרזוף של שמן זית.
מכניסים אל מתחת לגריל חם לשתי דקות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.