שקדי עגל חלב עם פטריות ופפרדלה

 
 
עודכן 09:10 24/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

פפרדלה היא פסטה שטוחה ורחבה, אליה יצרף אהרוני שקדי עגל חלב ופטריות פורטבלו ופורציני. גורמה מעודן

 
 
 
 
 

מצרכים:

600 גרם שקדי עגל חלב
8 פטריות פורטבלו בשרניות
30 גרם פטריות פורציני
4 בצלצלי אשלוט
12 אספרגוסים קלופים
1/2 ליטר ציר עגל מצומצם
300 גרם חמאה מזוקקת
2 כפות חומץ בלסמי
100 מל' שמנת מתוקה
1 כף טרגון קצוץ
מלח, פלפל שחור גרוס
400 גרם פפרדלה
 

אופן ההכנה:

קולפים את שקדי העגל ומנקים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים חמאה ומטגנים כחמש דקות להזהבה.
משרים פטריות פורציני במים חמים כ - 10 דקות.
פורסים את פטריות הפורטבלו לאורכן, לרצועות.
מטגנים במחבת שאלוט ופורטבלו.
מוסיפים ציר עגל, פורציני, מי השרייה של הפורציני ומצמצמים.
מוסיפים חומץ בלסמי, שמנת מתוקה, מלח, פלפל וטרגון.
חולטים אספרגוס במים רותחים ומעבירים למי קרח.
מבשלים פסטה במים רותחים - אל דנטה.
מוסיפים שקדים ואספרגוס לרוטב, מערבבים ויוצקים על הפפרדלה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.