נודלי

 
 
עודכן 09:05 25/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

הנודלי היא תוספת הונגרית מתפוחי אדמה שדי דומה לניוקי המפורסם, אותה משלבים עם הפפריקאש. הגיע הזמן לרגע עם נודלי

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג תפוחי אדמה בקליפתם, רחוצים
1 כפית מלח
2 כפות שמן
2 ביצים
1 כוס קמח (לפי הצורך)
 

אופן ההכנה:

מרתיחים את תפוחי האדמה במעט מים עד שמתרככים וכל המים מתאדים.
מועכים את תפוחי האדמה (כמו בהכנת פירה), מוסיפים כף שמן ואת הביצים.
מקמחים קלות את קרש רידוד. מעבירים אליו את התערובת ולשים היטב.
מוסיפים את הקמח במידה המספיקה בדיוק ליצירת בצק רך וגמיש.
מגלגלים לנקניקים, חתוכים לפיסות קטנות וטובלים במים כמה דקות עד שהם צפים.
מסננים ומגישים עם הפפריקש.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.