צלעות טלה במרינדת לימון, בציפוי פריך

 
 
עודכן 15:09 04/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

עוד מנת שבת חגיגית שמציע אהרוני: צלעות טלה במרינדת לימון, בציפוי פריך

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 צלעות טלה יפהפיות

למשרה:
4 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
2 כפות טימין
3 עלי מרווה קצוצים
3 שיני שום כתושות
20 עלי בזיליקום קצוצים
2 כפות חרדל
מלח, פלפל שחור גרוס

1 כוס פירורי לחם טריים
 

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בם את הצלעות חצי שעה לפחות.
טובלים את הצלעות בביצה טרופה עם מעט מים, מהדקים את הצלעות בפירורי הלחם.
מטגנים במחבת עם שמן זית כשתי דקות מכל צד.
מגישים עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה אפויים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.