קרם ברולה

 
 
עודכן 15:06 04/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

אין קינוח חגיגי יותר שמתאים לסעודת השבת מאשר קרם ברולה, קבלו אותו במלוא הדרו

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 חלמונים
2 ביצים
1 כוס סוכר
כוס וחצי חלב
מיכל שמנת מתוקה
2 מקלות וניל חצויים
 

אופן ההכנה:

טורפים את הביצים והחלמונים עם הסוכר כשלוש דקות.
מרתיחים את החלב, השמנת, והווניל. יוצקים לתערובת החלמונים ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים לכלים אישיים ואופים בתנור, ב"בן מארי" כ-45 דקות בחום של 160 מעלות. מקררים.
מפזרים מעל שכבה דקה של סוכר ושורפים עם מבער.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.