גספצ'יו עגבניות

 
 
עודכן 09:37 30/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

לרגל החורף הלא מזוהה, שדפק על דלתותינו, מזמין אותנו אהרוני לגספצ'ו עגבניות בתוך לחם, עם סלט ירקות ושמן בזיליקום

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 עגבניות בשלות קלופות
1 בצל אדום
3 מלפפונים קלופים
2 שיני שום
1 פלפל אדום חריף טרי, מגולען
3 פלפלים אדומים
צרור עלי בזיליקום
5 כפות שמן זית
1 אפרסק מגולען
מלח, פלפל
לחמים עגולים קטנים ואישיים
 

אופן ההכנה:

שמים את כל החומרים במעבד מזון ומרסקים. לרסק חלק ככל האפשר. טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים מעט מים תוך כדי העיבוד כדי שייווצר מרק ולא מחית. בערך חצי כוס. לוקחים מעט מהלחם (כמות של 2 פרוסות) ומרסקים עם המרק.
חותכים מעט סלט קצוץ מאותם ירקות של המרק הקר.
חותכים בלחם, "מכסה", ומרוקנים את פנים הלחם לקערה, מורחים בפנים מעט שמן זית וקולים בתנור חם 10 דקות.
יוצקים את המרק הקר לתוך קעריות הלחם, מפזרים מעל גבעה של סלט הירקות הקטן, זולפים סביב שמן + בזיליקום ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.