כרובית צלויה

 
 
עודכן 09:41 30/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

קבלו מנת יום א' קלילה ועסיסית: כרובית צלויה עם חרדל, שמן זית ועשבי תיבול

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כרובית שלמה וטרייה
4\3 כוס יין לבן יבש
מעט שמן זית

למריחה:
3 כפות חרדל דיז'ון
4 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 חלמון

לציפוי:
כוס פירורי לחם
2 כפות עלי טימין קצוצים דק
6 עלי מרווה
6 כפות פטרוזיליה
4 שיני שום
כף קליפת לימון מגורדת דק
6 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק
כפית אגוז מוסקט טחון טרי
מלח, פלפל שחור טחון טרי
 

אופן ההכנה:

חותכים את חלקה התחתון של הכרובית, שתוכל לעמוד ביציבות.
מניחים אותה עומדת בכלי חסין חום. יוצקים לתחתית הכלי את היין הלבן.
מערבבים בקערית את חומרי המריחה. מערבבים בקערית אחרת את חומרי הציפוי.
זולפים על הכרובית מעט שמן זית. מורחים על כל שטחה את תערובת המריחה.
מפזרים מעל את תערובת הציפוי באופן אחיד, פחות או יותר, ומהדקים את הציפוי אל הכרובית. מכסים בעדינות בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 45 דקות. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לצלות עוד כ - 15 דקות, עד שהציפוי שחום לגמרי.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.