סלט ירוק

 
 
עודכן 09:43 30/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מציע שדרוג לסלט האהוב, הירוק והמוכר: פטריות, קרוטונים ואפילו שבבי גבינה

 
 
 
 
 

מצרכים:

עלי סלט טריים
ויניגרט קלאסי
כוס אגוזי מלך שלמים
שבבי גבינת פרמזן

לקרוטונים:
2 כוסות קוביות לחם לבן
3 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
2 כפות עלי טימין

לפטריות:
1 סלסלת פטריות טריות
2 שיני שום קצוצות
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
2 שיני שום קצוצות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
מלח, פלפל שחור גרוס
 

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי הקרוטונים וקולים בתנור חם כמה דקות עד שהם משחימים.
מערבבים את הפטריות עם שאר החומרים ומשהים כחצי שעה.
מייבשים את עלי החסה ושמים בקערה גדולה.
יוצקים את הוויניגרט על הסלט ומערבבים בעדינות. מוסיפים את הפטריות והפרמזן ומערבבים,
מפזרים מעל את האגוזים ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.