תפוחים בבצק בירה

 
 
עודכן 09:46 30/11/2008
אהרוני, ערוץ 10

קינוח שכיף לפתוח איתו את השבוע: תפוחים אדומים בבצק בירה וקינמון

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 תפוחים אדומים
3 כפות סוכר
1 כפית קינמון

לבצק:
1 כוס קמח
1 כף אבקת סוכר
1 חלמון
2 חלבונים
חצי כוס בירה
מעט מלח
חלמון אחד

להגשה:
אבקת סוכר + קינמון
 

אופן ההכנה:

קולפים את התפוחים. מרוקנים מליבתם ופורסים לפרוסות עבות.
מערבבים את הסוכר והקינמון יחד עם פרוסות התפוח.
מקציפים מעט את החלבונים.
מערבבים את הקמח, סוכר, מלח, חלמון ובירה לתערובת חלקה. מערבבים אליה את החלמונים.
טובלים את התפוחים בבצק ומטגנים בשמן עמוק וחם מאד כשלוש דקות.
מפזרים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.