מאפה לחם וחצילים

 
 
עודכן 09:14 02/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

קבלו את הלחם הארגנטינאי הכי אהוב בכל הזמנים, בשילוב חצילים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 לחם שאור לבן חתוך לקוביות
שמן זית
2 שיני שום קצוצות
שמן זית
1 חציל גדול חתוך לקוביות
1 בצל אדום חתוך לקוביות
2 שיני שום פרוסות
1 קופסה עגבניות שרי מסוננת
2 כפות טימין
חצי כוס זיתי קלמטה פרוסים
חצי כוס צנוברים קלויים
150 גרם גבינת פטה מפוררת
150 גר פרמזן
150 גרם אמנטל מגורדת גס
2 כוסות חלב
3 ביצים
מלח, פלפל שחור
מעט פירורי לחם
 

אופן ההכנה:

מערבבים את קוביות הלחם עם שמן זית ושום קולים עד שהם זהובים.
טורפים את הביצים, חלב, מלח ופלפל
מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד שהם זהובים מעט. מסננים.
מערבבים בקערה את החצילים, עגבניות קוביות לחם, צנוברים, גבינות בצל שום וטימין. שמים בכלי חסין חום.
יוצקים פנימה את תערובת החלב ביצים, מפזרים מעל מעט גבינה מגורדת (פטה) ומעט פירורי לחם. ואופים בחום של 180 מעלו כשעה.
מגישים עם פסטו.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.