מברומי

 
 
עודכן 08:30 03/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

אחמד חסן מקונדיטורית דיאנא בנצרת, מזמין את אהרוני לכנאפה הכי מתוקה והכי מסורתית, שנקראת בעגה המקצועית גם מברומי

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 ק"ג בצק כנפי שערות
1 ק"ג פיסטוק או אגוזים
6 כוסות שמן תירס
סירופ (2 כוסות מים + 6 כוסות סוכר)
לימון
 

אופן ההכנה:

שמים את הבצק בשתי שכבות ושמים עליו את המילוי – פיסטוק או אגוזים שלמים.
מגלגלים ומשאירים על המגש יממה שיתייבש.
מניחים בתבנית עמוקה עם השמן ואופים בתנור ב-220 מעלות כרבע שעה עד שמזהיב.
מסננים מהשמן.
מכינים מראש את הסירופ: מרתיחים מים וסוכר, כשמגע לרתיחה, מוסיפים מיץ וקליפות מלימון אחד. שופכים את הסירופ על הבצק בעודו חם. מצננים. חותכים לפרוסות ומגישים.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.