כנאפה

 
 
עודכן 08:38 03/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

מתכון בסיסי ומוצלח במיוחד של כנאפה מסורתי, בליווי גבינת עזים מתוקה ופיסטוקים כמובן

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג בצק כנפה
1 ק"ג גבינת עיזים מתוקה
3 כפיות סמנה או חמאה
סירופ (1 כוס מים + 2 כוסות סוכר)
לימון
10 גרם פיסטוק (לקישוט)
 

אופן ההכנה:

במחבת גדולה מורחים סמנה או חמאה בנדיבות, מפזרים שכבה בעובי סנטימטר אחד של בצק כנפה. מפוררים ומורחים על הבצק את גבינת העיזים המתוקה. מניחים על הגז על אש בינונית עד שהתחתית זהובה. הופכים את הכנפה על צלחת הגשה כשהבצק הזהוב למעלה והגבינה למטה. יוצקים את הסירופ שהכנו מראש בטמפרטורה פושרת. מפזרים פיסטוק טחון. מגישים חם.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.