עוגת גבינה ניו יורקית קלאסית

 
 
עודכן 11:08 03/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

אין ספק שעוגות גבינה הן בהחלט מעדן. והפעם, עוגת גבינה קלאסית, לא לשומרי המשקל למיניהם

 
 
 
 
 

מצרכים:

לבצק:
כוס וחצי קמח רגיל
4\1 כוס קקאו
כפית אבקת אפיה
120 גר' חמאה רכה
1 כוס סוכר חום
1 ביצה + חלמון
תמצית וניל
 

למילוי:

קילו גבינת שמנת
2 כוסות סוכר
חצי כוס קמח רגיל
מיכל שמנת חמוצה
וניל
חמש ביצים
 

אופן ההכנה:

- מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר, מוסיפים את הביצה והחלמון, ומוסיפים את שאר החומרים לתערובת אחידה. צרים כדור ומקררים מעט.
- שמים חצי כמות בתבנית אפיה קפיצית ומשטחים לשכבה דקה. מקפיאים מעט ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- 15 דקות.
- המילוי: מקציפים את הגבינה כשלוש דקות. מערבבים את הקמח והסוכר ומוסיפים בהדרגה למכשיר. מוסיפים את השמנת, הווניל ואת הביצים אחת אחת.
- יוצקים לתבנית. אופים בחום של 160 מעלות בבן מרי שעה ורבע ומכבים את התנור. פותחים את הדלת ומחכים חצי שעה.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.