חצאי עגבניות תמר ממולאות

 
 
עודכן 08:25 07/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

מתכון יום א' קליל של חצאי עגבניות תמר ממולאות בגבינות ועשבי תיבול

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 עגבניות תמר חצויות

למילוי:
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
חצי כוס עלי בזילקום קצוץ דק
1 כף טימין
חצי כוס פירורי לחם
3 שיני שום כתושות
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
3-4 כפות שמן זית
פרוסות חצאי עיגול של גבינת סנט מור
עלי ארוגולה
עלי רוקט
 

אופן ההכנה:

מערבבים יחד את כל חומרי המילוי בקערה.
מרוקנים את חצאי העגבניות וממלאים בתערובת.
מניחים בתבנית חסינת חום, זולפים מעט שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך חצי שעה.
פורסים פרוסות גבינת סנט מור על העגבניות, זולפים מעט שמן זית, וצולים בגריל הביתי ל-10 דקות.
מגישים על מצע של עלי ארוגולה עם מעט בייבי רוקט מתובלים בשמן זית.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.