כבדי עוף מזוגגים

 
 
עודכן 08:28 07/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מזמין אתכם למנה קלילה, מהירה שתחמם את ליבכם: כבדי עוף מזוגגים עם בצלצלים ופירה תפוחי אדמה

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי ק"ג כבדי עוף מנוקים, טריים
200 גר' בצלצלים בחומץ (בצנצנת)

לטיגון הכבד והבצלצלים:
4 כפות שמן זית
4 עלי מרווה
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף סוכר חום
2 כפות יין אדום
מלח, פלפל שחור
4 כפות עירית קצוצה

לפירה:
1 קג' תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף
2 בצלים אפויים בנייר כסף
חצי כוס שמן זית
2 שיני שום מעוכות
מלח, פלפל שחור טחון
כוס פטרוזיליה קצוצה
 

אופן ההכנה:

מחממים את השמן והמרווה במחבת טפלון. כשהוא חם צורבים בו את הכבדים כשתי דקות, ממליחים ומפלפלים. מוציאים מהמחבת.
מוסיפים למחבת את הבצלצלים המסוננים ומשחימים מעט, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את כל שאר החומרים ליצירת זיגוג יפה. מחזירים את הכבדים פנימה ומזגגים יחד למשך דקה.
מועכים את תפוחי האדמה והבצל בממעך ירקות ידני, מערבבים פנימה את שמן הזית, שום, מלח, פלפל ופטרוזיליה.
מניחים על צלחות הגשה פירה, עליו את הכבדים עם הבצלצלים ומפזרים מעט עירית קצוצה מעל.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.