סורבה עגבניות ובזיליקום

 
 
עודכן 10:39 08/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

תוספת לדג הסלמון, מוזרה אך מרהיבה ביופיה: סורבה עגבניות ובזיליקום. יש יותר גורמה מזה?

 
 
 
 
 

מצרכים:

5 עגבניות בשלות
2 פלפלים קלויים
1 שן שום
8 עלי בזיליקום
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף סוכר
מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

מכניסים למעבד מזון את כל החומרים יחד.
מוסיפים מלח ופלפל ומרסקים לתערובת אחידה. מסננים.
מכניסים למכשיר גלידה ביתי ומעבדים לסורבה.
מניחים על כל דג כדור סורבה, מקשטים במיקרו בזיליקום.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.