מטבוחה של קישואים

 
 
עודכן 11:25 11/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

עוד סלט רוקאי שיחמם את ליבכם ואת שולחן השבת: מטבוחה של קישואים

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 קישואים קטנים, טריים, פרוסים
שליש כוס שמן זית
1 בצל קצוץ דק
מלח, פלפל
כפית כרוכום
 

אופן ההכנה:

מאדים את הבצל בשמן, עשר דקות.
מוסיפים את הקישואים המון זמן, עד שהם מתרככים ומתפרקים.
ממליחים ומפלפלים, מוסיפים את הכורכום.
מגישים עם הרבה לחם טרי.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.