פילה ברבוניות

 
 
עודכן 09:34 15/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ממליץ על מנת גורמה ייחודית: פילה ברבוניות עם תפוחי אדמה וזיתים שחורים

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 פילה ברבונייה גדולים
מעט קמח
מלח, פלפל שחור גרוס.
שמן זית
1 כף עלי אורגנו טריים
12 תפוחי אדמה קטנים, חצויים
5 עגבניות תמר חצויות
12 זיתי קלמטה פרוס
מעט שבבי צ'ילי
6 בצלי שאלוט חצויים
12 שיני שום
4 כפות עלי פטרוזיליה שלמים
מלח גס, פלפל שחור גרוס
 

אופן ההכנה:

מטפטפים על חצאי העגבניות ובצלי השאלוט שמן זית, מלח גס, פלפל וטימין וצולים בתנור חם למשך עשרים דקות. מקררים מעט. חותכים את חצי העגבניות לפיסות גדולות.
מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם עשויים היטב.
שמים במחבת טפלון רבע כוס שמן זית עם האורגנו.
כשהשמן חם מוסיפים פנימה את תפוחי האדמה ומטגנים עד שהם משחימים יפה.
מוסיפים את העגבניות, בצל ושום, שבבי צ'ילי ותבלינים ומטגנים כשתי דקות.
מוסיפים את הזיתים והפטרוזיליה ומערבבים עוד דקה.
במחבת טפלון אחרת מחממים מעט שמן זית. מקמחים מעט את פילה הברבוניות ומניחים אותן עם צד העור על המחבת החמה. צורבים בדיוק דקה מכל צד.
מניחים במרכז כל צלחת מתבשיל תפוחי האדמה, עליו שני פילה דגים ומטפטפים סביב שמן בזיליקום.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.