אננס בבלילת בצק

 
עודכן 11:31 18/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

קבלו מנה חגיגית ומיוחדת לחד השמן: אננס מטוגן בבלילת בצק

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 קופסת טבעות אננס מסוננת.

לבצק:
2 כוסות קמח תופח
2 כפות שמן
3 ביצים מופרדות
1 כף אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל
כוס וחצי בירה
 

אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים לקצף רך.
מערבלים יחד את כל חומרי הבצק, מוסיפים בזהירות את הקצף.
טובלים את טבעות האננס בקמח דק. טובלים בבלילה, כך שתהיינה מצופות הייטב ומכניסים לשמן עמוק וחם.
מטגנים עד להשחמה, מסננים, מספיגים בנייר סופג.
מפזרים מעל אבקת סוכר, או מכינים רוטב שוקולד (שוקולד, חלב, שמנת).
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות