רושתי תפוחי אדמה

 
עודכן 11:31 18/12/2008
אהרוני, ערוץ 10

מיני פנקייקים מיוחדים לחנוכה עם תפוחי אדמה, קורנפלור וחמאה

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 תפוחי אדמה "דזירה" חתוכים בקולפן רצועות. מסוננים וסחוטים מעט
2 כפות קורנפלור
כף טימין
מלח, פלפל שחור גרוס
חמאה מזוקקת
 

אופן ההכנה:

מגרדים את תפוחי האדמה בקולפן "ג'וליינים" סוחטים ומסננים מעט.
מערבבים עם הקורנפלור ותבלינים.
שמים חמאה מזוקקת במחבת טפלון, מכניסים פנימה את תערובת תפוחי האדמה מהדקים לכדי "פנקייק" ומטגנים עד שהחל התחתון שחום יפהפה. הופכים לצלחת הגשה , הופכים חזרה למחבת ומטגנים גם על הצד השני.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות